maandag 29 juni 2009

Thaise massage op Kreta

Wie op vakantie is in de regio Rethymnon kan voortaan extra ontspannen met Thaise massage, een oude Thaise geneeswijze om blokkades in het lichaam op te heffen. Door de massages worden de energie en bloedcirculatie gestimuleerd. Daardoor kan de energie vrij stromen en kunnen de spieren beter ontspannen.

Langs de energielijnen in het lichaam, volgens de Thaise geneeskunst de Sen Sib lijnen, wordt druk toegepast waarbij de duimen, handen, ellebogen en voeten gebruikt worden. Tevens worden stretchtechnieken toegepast zoals we die ook bij yoga terug kunnen vinden. Het is een zowel ontspannende als energetische massage.

Thaise massage wordt uitgevoerd op een speciale mat waardoor masseur en ontvanger zich op dezelfde hoogte bevinden en zo bij het stimuleren van de drukpunten ook het lichaamsgewicht gebruikt kan worden voor een nog grotere druk. De druk wordt niet direct op de huid toegepast en de ontvanger draagt dan ook tijdens de massage gemakkelijke kleding.

Mireille Van Brummelen leerde de Thaise massagetechniek op de TMC school in Chiang Mai, Thailand. De massages worden bij u op de kamer gegeven en duren anderhalf uur. De kostprijs bedraagt € 40,00 (exclusief verplaatsingen buiten Rethymnon).

Voor meer informatie : Mireille van Brummelen, tel. (0030)6946 758380

1 opmerking:

Anoniem zei

dit lijkt me een leuke massage. jammer dat er op de startpagina zo met modder gegooid wordt over mas(s)ages. Minder toerisme op kreta is er niet door massages op het strand, maar door het hele "all inclusive"-gedoe