zondag 18 juli 2010

Koumos

Le "Koumos" à Kalives ... c'est l'histoire d'un homme, sa passion pour les pierres, des vieux outils détournés au jardin ... Un vrai paradis, pour ceux qui aiment fouiner!

De "Koumos" in Kalives is het verhaal van een man met een passie voor stenen, oude gebruiksvoorwerpen. Een echt paradijs voor wie graag rondsnuffelt!Je vous souhaite une bonne journée! Ik wens jullie een heerlijke dag!
@nne

8 opmerkingen:

Amartia zei

Un endroit qui doit être bien intéressant à visiter.

Logement it Foarhus zei

Hallo Anne,

Lijkt mij heerlijk om daar rond te struinen, volgens mij ben je daar uren zoet en je hebt ook nog prachtige foto,s over van die struintocht.

Fijne dag, groetjes Pauline

Madammeke Ongeduld zei

zou er ook wel eens willen rondsnuffelen

It's me zei

Geweldig !!...wij zijn van de week naar een grote hal met oude bouwmaterialen geweest...wat maakte men vroeger toch mooie dingen zeg !! natuurlijk wat gekocht maar dat komt allemaal nog op mijn blog !!,.....ik zal daar ook wel willen struinen hoor !!.........ik wens je een hele fijne zondag...liefs Ria

Catharina Maria zei

Het lijkt mij zeker fantastisch om daar rond te neuzen .
Even een vraagje , eerst dacht ik dat er kransen op de stenen lagen maar het is iets anders , ik bedoel de 7e kleine foto .
Ben echt heel nieuwsgierig Anne .
Lieve groet ♥RINI♥

Anoniem zei

Prachtig, daar zou ik ook wel eens willen snuffelen.
Een hele fijne dag !!

Michaja zei

Met het kijken op jouw blog voel ik Griekenland steeds dichterbij komen. Oh ik kan gewoon niet wachten om weer voet te zeten op Griekse bodem. Wat is het toch een heerlijk en vooral oh zo mooi land.
Genieten dus weer bij jou. Dank je daarvoor.

Lautreje zei

Un bonheur de promenade ! Merci à toi et belle journée !